Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Hvilket lys passer best på badet?

Tema: Bad

26Det kan være utfordrende å vite hvor mye lys du trenger på badet. Et lite stikkord? Fleksibilitet.

Her er løsningene som gir deg dempet og behagelig lys om natten, og skikkelig godt lys når du skal sminke deg på morgenen.

Les også: Få et baderom i spaklasse

En lys start på dagen med ELKO Bright

Downlights er et sikkert valg for deg som trenger god og oversiktlig belysning. Gå for en stilren variant i ELKO Bright-serien! Her får du innfelte downlights som passer perfekt til resten av interiøret.

Bright downlights kommer i fargene sort, grått og hvitt, og passer dermed flott til annet ELKO Plus-materiell. I tillegg har de LED-pærer, som utvikler vesentlig mindre varme enn tradisjonelle halogenpærer. Samtidig er de tryggere å montere direkte i brennbart materiale.

få et trendy og moderne kjøkken elko

Downlights samlet på rekke i ramme kan gi en stilfull effekt. Foto: ELKO

Ikke glem dimmeren

Belysningen bør være enkel å dimme ned for rolige stunder, samtidig som det er praktisk å ha godt med lys for travle morgenstunder. ELKO Plus dimmer gir deg fleksibel belysning, for å gi deg en stemningsfull og fin stund på badet.

Dimmeren kan enkelt kombineres med ELKO Bright-serien. Da får du samme strømlinjeformede design over alt det elektriske materiellet – og du kan til og med matche rammene til resten av interiøret!

få et baderom i spaklasse elko glød

Få dimmere på badet – da blir hverdagen enda mer praktisk! Foto: ELKO.

Belysning montert på veggen

Belysning montert over eller ved siden av speilet er en enkel og praktisk løsning.

Du får godt lys når du ser deg i speilet. Mange armaturer for speil har i tillegg elektrisk uttak for hårføner, krølltang og så videre. Veggmonterte lyskilder på badet kan også gi et dempet og stemningsskapende lys.

Les også: Nye trender på baderommet

Interiøret som sluker lys

Vegger og innredning vil alltid ha litt å si for hvor mye lys du trenger. Visste du for eksempel at mørke fliser, for eksempel på gulvet, sluker lys? Samtidig vil lyse farger reflektere og redusere behovet for belysning.

Tenk nøye gjennom innredningen og interiøret. Har du kanskje et høyskap eller et dusjkabinett som blokkerer lyset? Da må du kanskje gå for noe annet enn en symmetrisk plassering av downlights.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: