Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Bedre varmestyring på badet

Tema: Bad

Moderne termostater har mange praktiske og økonomiske fordeler. Heldigvis er det enkelt å installere også!

I de aller fleste hjem er det en termostat som regulerer varmen på badet. Ofte en enkel tre-trinns bryter av eldre årgang. Den gjør nok jobben sin, men er du klar over at den enkelt kan skiftes ut med en termostat som ikke bare kan finstilles mye mer nøyaktig, men som også kan spare strøm?

Les også: Få et baderom i spaklasse

Kan forhåndsinnstilles

Plus Alu - Super TR termostat/regulator

Super TR er en termostat og regulator som passer alle hjem. Foto: ELKO.

ELKO Super TR er både termostat og varmeregulator. Den lar deg stille inn den temperaturen du ønsker helt nøyaktig. Temperaturen kan forhåndsinnstilles så den er riktig når du er hjemme, og senket når boligen står tom. Du får maksimal komfort, samtidig som strømforbruket reduseres.

Har du allerede temperaturføler støpt inn i gulvet fra før av, er dette null problem: ELKO Super TR tar også andre produsenters gulvfølere, så vel som sin egen. Da slipper du å skifte de ut, med alt arbeidet det medfører.

Med disse egenskapene vil ELKO Super TR ikke bare hjelpe deg å redusere strømforbruket. Den kan også gi bedre regulering av varmen, slik at temperaturen er slik du ønsker det til enhver tid.

Kan styre alt

Uansett hva som er installert fra før, kan du skifte ut den gamle termostaten med en ELKO Super TR. Den kan styre både varmeovner, varmekabler, varmefolie og andre varmekilder, og har funksjoner som dekker de aller fleste behov.

For eksempel innebygd romføler, valg av forskjellige gulvfølere, ukeprogram og hurtiginnstilling for dag- eller nattsenking av temperaturen. Innstillingsmenyen en enkel og selvforklarende, med klokkefunksjon, dato og justerbar lysstyrke i fargedisplayet.

skift ut den gamle termostaten

ELKO Super TR gjør både morgen og kveld enklere. Foto: ELKO.

Stilig design

ELKO Super TR leveres i både i polarhvit ELKO RS16 utførelse, og i ELKO Plus design. Velger du ELKO Plus kan du oppgradere termostaten ytterligere med en ELKO Plus Option ramme i foredlede naturmaterialer. Det er med på å heve interiøret ditt.

ELKO Super TR er perfekt til baderom og entreer. Se hvordan det kan fungere hos deg!

 

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: