Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Skap en trygg atmosfære på barnerommet

Tema: Barnerom

De morsomste rommene å pusse opp tilhører familiens minste. Her kan du leke deg med mønstrete tapet, fargerik maling eller spennende møbler. Men har du husket at også de minste trenger godt lys?

Trygghet og lek er nøkkelordene når barnerommet skal få et ansiktsløft. Likevel er det fort gjort å fokusere på interiøret, og glemme de praktiske elementene som gir barnet stabilitet – som godt lys.

Heldigvis er det ikke mye som skal til. Vi viser deg hvordan du skaper en lun og trygg atmosfære på barnerommet.

Les også: 5 triks for et lunt inngangsparti

Smart barneromsbelysning

God og oversiktlig allmennbelysning trengs til både lek og lekser. Samtidig vil de yngste føle seg tryggere hvis de har litt lys når de skal legge seg om kvelden.

Taklamper med god lysspredning er derfor et must til barnerommet, helst kombinert med en dimmer. Da kan du lage en lun og hyggelig atmosfære til alle døgnets tider. Ekstra lurt er det hvis barnet sover best med litt lys på. La minsten justere ned lysstyrken gradvis, slik at de etter hvert venner seg til å sove i et helt mørkt rom.

Trygghet og lek på barnerommet elko

Dimmere fra ELKO gir barna fleksibel belysning. Du kan velge ramme fra ELKO Plus Option-serien, så det matcher resten av interiøret.

Barnas egen lekeplass

I tillegg til å gi barna en følelse av trygghet, skal rommet oppfordre til kreativitet og lek. Spreke farger på veggene og små lekeområder (som for eksempel en tipi) kan fint kombineres med smarte oppbevaringsløsninger. Da blir livet enklere og morsommere for både deg og barnet.

3 innredningstips til barnerommet:

  • Gamle eller nye glansbilder som limes på en stor papplate, blir fin dekor.
  • Bokstaver er populært, mal barnets navn på veggen.
  • La barna klippe ut ulike figurer i filt og lim dem på veggen som dekor.

 

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: