Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Gode alene, best sammen!

Tema: Belysning

ELKO Bright Akse + 315 GLE-dimmer

En saftig indrefilet er smakfull i seg selv, men den blir enda bedre med en god saus til. Begge deler er gode alene, men best sammen! Det samme prinsippet ligger bak samspillet mellom ELKOs Bright-serie og 315 GLE-dimmeren. De fungerer utmerket for seg selv, men aller helst bør de få spille på samme lag.

Brannsikre LED-downlights

Innfelte downlights gir et moderne og stilrent preg i rommene de benyttes. Når det er sagt har man tidligere vært nødt til å ta visse forhåndsregler under montering. Årsaken er varmeutvikling fra halogenpærene eldre downlight-modeller ofte benytter. Varme betyr økt brannfare, men går man over til Bright-serien er ikke dette lenger et problem. Bright bruker nemlig LED-pærer, altså pærer som spiser lite strøm og avgir minimalt med varme. Dermed kan Bright Downlights trygt monteres direkte i brennbart materiale.

ELKO Bright Akse er en dreibar downlight med meget godt lysutbytte. Levetiden er på hele 50 000 timer, og lampene kan bygges inn i så lite som 2” nedlektet tak. Har man downlights fra tidligere kan Akse plasseres i eksisterende hull, og det er naturligvis opp til den enkelte om man ønsker downlights i polarhvit, sort eller aluminium. Bright Downlight Akse gir deg dessuten veldig fleksibelt lys, ettersom lampen kan roteres i alle retninger. Og ønsker du enda mer fleksibilitet går du for en dimmer.

Lys og el-materiell i samme design

Bright Akse er nemlig designet til bruk sammen med dimmer. Under utviklingen ble det lagt vekt på å sikre et flimmerfritt resultat og et bredt spekter i lysstyrke. Det aller beste resultatet får man ved å kombinere Bright med 315 GLE-dimmeren, ikke minst med tanke på designet.

315 GLE leveres i stilrent Plus-design, i de samme fargene som Bright-serien. En 315 GLE-dimmer i aluminium går derfor hånd i hånd med Bright Akse-lys i samme materiale. Det er enda en grunn til at vi sier ”gode alene, best sammen!”

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: