Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Slik får du akkurat det lyset du ønsker deg

Tema: Belysning

Savner du å ha litt bedre lys hjemme, for eksempel når du skal lese eller gjøre rent? 

Eller er det kanskje slik at du synes du har rent for mye lys, så du ikke får den rette stemningen når du dekker bordet for en hyggelig kveld? Heldigvis finnes det løsninger som gjør det enkelt å skape riktig stemning for enhver anledning.

Les også: Få et baderom i spaklasse

Dimmer er tingen

Noen ganger ønsker vi det ene, noen ganger det andre. Men det er ingen grunn til å velge mellom mye eller lite lys, når du kan få begge deler – og alt imellom! Løsningen er ganske enkelt å skifte ut de gamle lysbryterne med nye dimmere.

En dimmer lar deg justere lysstyrken helt etter behov. Gjør rent før gjestene kommer i skikkelig arbeidslys, og så demper du lyset slik at stearinlysene kommer helt til sin rett.

Slik får du akkurat det lyset du ønsker deg elko glød

Du kan få så mange stikkontakter du vil på kjøkkenet, og det er lett for elektrikeren å bytte ut. Kanskje du kan kombinere den med en dimmer i samme panel? Foto: ELKO.

Design som hever rommet

Når du først har bestemt deg for å skifte ut de gamle lysbryterne, åpner det seg flere muligheter. Ett bryterpanel kan styre flere lyskilder, og la deg slå av alt lyset i rommet fra samme sted. Enkelt og stilig.

Uansett hvilken dimmerløsning du velger kan du få et enda stiligere interiør hvis du oppgraderer til ELKO Plus designmateriell. Da har du også muligheten til å kombinere med ELKO Plus Option rammer i ekte naturmaterialer. Velg mellom skifer, glass eller stål i flere utførelser.

Slik får du akkurat det lyset du ønsker deg elko glød

Velg elektrisk materiell som står i stil med resten av interiøret. Her ser du ELKO Plus Option-varianten. Foto: ELKO.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: