Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Bidragsytere: Hvem skriver for GLØD?

Kristin Birgitte Eilertsen Bratland er kjent som frilansjournalist og blogger med spesialområde interiør og reiseliv. Hun har vært redaktør for gratismagasinet Vmagasinet, med stoff om alt innenfor helse, interiør, mote og reiseliv.

Kristin har også jobbet for bl.a. Visma, Tilbords, Eie eiendomsmegling, Norges eiendomsmeglerforening og Apollo reiser. Hun bor og jobber i Oslo med mann og to store tenåringsjenter, og har ski og båtliv som store interesser på fritiden.

I tillegg får GLØD stoff fra ELKOs egne skribenter, spesielt til artikler som i stort grad handler om mulighetene med det elektriske materiellet. Også her vil det være mye fokus på nye trender og produkter. Målet er å lage lett tilgjengelig stoff som kan være både interessant og nyttig for alle som gleder seg over å gjøre mest mulig ut av bolig eller hytte.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: