Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Et smarthjem alle kan få

Temaer: Glød, Smarthus

Drømmer du om et hjem som lever etter ditt eget hektiske liv? Det er ikke så langt unna som du tror.

Ingen dager er like. Men de fleste er ganske travle. Før jobb skal du kanskje spise frokost, trene, ta en dusj eller få familien klar for dagen som venter. Da er det fort gjort å glemme de praktiske tingene – som å låse døren, eller slå av lyset.

Glem den dårlige samvittigheten. Hvorfor ikke gjøre hverdagen litt enklere i stedet?

Slå av lyset fra mobilen

Med ELKO Smart Home får du et hjem som tar hensyn til rutinene dine. Glemt å slå av lyset? Eller vil du dimme ned lyset i spisestuen mens du lager mat? Åpne ELKO Smart Home-appen på mobilen, og gjør det derfra. Enkelt og greit!

Men hvor enkelt er det egentlig å få et smarthjem? Ettersom ELKO Smart Home-systemet baserer seg på de samme ELKO-produktene som du har fra før, er det enklere enn du tror. Den store forskjellen med ELKO Smart Home produktene er at hver enhet har fått en liten hjerne, som betyr at enhetene kan kommunisere med hverandre og mobilen din.

Hvordan kan enhetene snakke sammen?

Elektrikeren bytter enkelt ut dine eksisterende ELKO-produkter med ELKO Smart Home-varianter. De kommuniserer gjennom en sentralenhet – altså en ESH-Gateway – som du kobler opp til routeren i hjemmenettverket ditt. Deretter kobler du opp mobilen, og du er klar for en smartere hverdag.

elko smart home et smarthjem for alle glød

Med ELKO Smart Home kan du styre både belysning og oppvarming fra mobilen.

Egne lysscenarier for komfort

Du kan gjøre langt mer enn å slå av og på lyset med ELKO Smart Home. Hvis du har dimmere hjemme, kan du programmere inn ulike scenarioer for lysstyrken i ulike rom. Det betyr at du med et klikk i appen kan få dempet belysning til spisestuen, eller god oversiktsbelysning når du skal vaske.

elko smart home et smarthjem for alle glød

Vet et klikk på mobilen kan du sette riktig stemning til alle dagens måltider.

Styr varmen når du ikke er der

ELKO Smart Home er et trygt system du alltid kan stole på. Det er kablet på vanlig måte, som betyr at du kan bruke alle enheter manuelt som før dersom nettet skulle streike. I tillegg kan du bygge ut systemet i det tempoet du selv ønsker – du må ikke ta alle hjemmets rom i ett jafs.

Akkurat som du kan styre belysningen fra mobilen, kan du også styre varmen. Her kan du velge mellom scenarioer som ”komfort”, ”sparing” eller ”frostsikring”. Godt for miljøet – og godt for lommeboken.

ny

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: