Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Det lille ekstra som gjør oppussingen verdt det

Alle vil ha det fint hjemme, men mange glemmer de avgjørende interiørdetaljene.

Det norske klimaet har gjort oss hjemmekjære, og med det følger et ønske om å pusse opp. Nytt gulv legges, nye møbler erstatter de gamle og lamper byttes ut. Likevel er det fort gjort å la de gamle bryterne og stikkontaktene bli hengende.

Er det egentlig ny maling veggen trenger?

Noen ganger kan det være lurt å begynne i den andre enden. En ny dimmer kan gjør jobben som utsmykking, og da trenger du kanskje ikke å male veggen i det hele tatt. Tar du kontakt med din nærmeste elektriker, vil du se hvilke alternativer som passer best i ditt hjem.

Sjekk ut designserien ELKO Plus

Hos ELKO er vi like opptatt av design som du er, og derfor har vi utviklet ELKO Plus-serien. Den består av dimmere, lysbrytere og stikkontakter med et minimalistisk design, som også er brukervennlige. ELKO Plus-produktene er innfelte og bygger lite ut fra veggen, og de bidrar til at du kan beholde de rene og enkle overflatene ellers i boligen.

Utgangspunktet for Plus-serien er et stilrent design. De kommer i de tre fargene sort, aluminium og den klassiske hvite. Skulle du ønske enda flere valgmuligheter, kan du sette prikken over i’en med en ramme fra Plus Option-serien.

Har du husket alt til oppussingen?

Et innfelt lydanlegg er ikke bare praktisk, det tar seg også godt ut på veggen.

Riktig innramming med ELKO Plus Option

I visse tilfeller kan gjennomtenkt innramming være nøkkelen til et perfekt resultat, og med ELKO Plus Option får du nettopp det. Dette er rammer laget av foredlede naturmaterialer som skifer, stål og glass, som kommer i seks ulike varianter.

Vi vet at ingen hjem er like, og man har ulike behov i de ulike rommene. Kanskje det passer best med en hvit dimmer i en ramme av hvitt frostet glass på kjøkkenet, mens du heller vil ha en sort dimmer med ramme av skifer i kjellerstuen. Kanskje trenger du en ramme med plass til både lysbryter, dimmer og termostat i entreen? Ikke noe problem. Med ELKO Plus Option kan du velge en ramme med opptil fem hull, samt gjøre stilen fullendt med en matchende ramme til den doble stikkontakten.

Har du husket alt til oppussingen?

Sorte brytere i en ramme av ekte skifer gir rommet ditt et nordisk og røft preg.

Enkelt å bytte

ELKO Plus og ELKO Plus Option er primært beregnet for skjulte anlegg, og det er enkelt å bytte det el-materiellet du allerede har montert. I tillegg til å gi rommet en mer estetisk helhetlig følelse, kan en oppgradering av brytere og stikkontakter også øke verdien på boligen din.

Har du husket alt til oppussingen?

ELKO Super TR og ELKO Plus dimmer 315 GLE.

Mer enn bare stikkontakter og dimmere

Når man først er i gang med å bytte ut el-materiellet, kan det være lurt å orientere seg om de mange mulighetene som finnes i ELKO Plus-serien. Her finner vi nemlig også lys- og bevegelsesfølere, ringeklokker, nattlys og annet som kan være nyttig i din moderne bolig. Du kan også utstyre boligen med innebygde radioer og musikkanlegg i samme stil, eller ta skrittet inn i fremtiden og se på muligheten for et mer funksjonelt hjem med ELKO Smart Home.

Uansett hva du velger kan du være sikker på at ELKO Plus og ELKO Plus Option har et alternativ som passer inn med resten av interiøret. Ta kontakt med en elektriker i dag for å se på mulighetene som skjuler seg hjemme hos deg.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: