Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Landlig kjøkken med moderne el-materiell

Tema: Kjøkken

Et kjøkken med landlig interiør vitner om gammeldags lun hygge. Samtidig møter det de moderne kravene til komfort og praktiske løsninger. 

Det moderne landlige kjøkkenet er et hyggelig sted å være, og uttrykker en livsstil som vi setter pris på i Skandinavia. En liten idyll som gir signaler om overskudd og familiekos. Her får du hyggen, uten å vike for moderne løsninger.

Les også: Gjør kjøkkenbelysningen ny

Hva er det med landkjøkkenet?

Hva gjør et kjøkken til et landkjøkken? De typiske kjennetegnene er dører med fylling eller innfreste detaljer kombinert med vitrineskap. Benkeplate i tre tilfører stilen varme, mens hvitevarer i stålutførelse gir kjøkkenet en moderne touch.

I det moderne landkjøkkenet kan også kjøkkenredskaper og utstyr være med på å skape atmosfære.

landkjokken elko glød

Hvorfor ikke vise frem det fine porselenet? Det gir kjøkkenet litt ekstra personlighet. Foto: HTH.

Godt arbeidslys i landlige omgivelser

Et landlig kjøkken er ikke for alle, men stilen passer perfekt til familiekjøkkenet. Her står mye aktivitet og matlaging på programmet, hver eneste dag. Da gjelder det å ha godt arbeidslys når maten skal tilberedes.

Viktigst er det å ha gode lyskilder over benk, vask og komfyr. Her kan du bruke nye downlights fra ELKO Bright-serien, som passer sammen med det andre el-materiellet du har hjemme. Koble på en dimmer i ELKO Plus-utførelse, og du har i tillegg mulighet til å justere belysningen etter behov.

Les også: ELKO Bright – belysning som matcher el-materiellet

Landlig kjøkken med moderne el-materiell elko

ELKO Plus dimmere, kombinert med ELKO Bright downlights eller hengende armatur gir en moderne touch til et landlig kjøkken. Foto: ELKO / HTH.

Designmateriell i alle ledd

Det er ikke alltid lett å finne lamper og el-materiell som passer sammen. Med Bright-serien får du endelig produkter som enkelt kan kombineres med eksisterende rammer fra ELKO.

Du kan velge mellom armaturer i tre ulike farger, og sette på rammer fra designseriene ELKO PLUS, ELKO Plus OPTION og RS16. Det betyr at du kan få rammer i alt fra glass og skifer til aluminium og stål. En perfekt måte å gi landkjøkkenet et morderne uttrykk på.

Rammene fra ELKO gjør at belysningen virkelig går i ett med resten av interiøret.

Rammene fra ELKO gjør at belysningen virkelig går i ett med resten av interiøret.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: