Velkommen til GLØD

Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng. Her finner du nyttige tips og stilige forslag for alle rom i hjemmet ditt. Kos deg!

Lukk.

Sett rammene med ELKO Plus Layer

Blir du fort lei garderoben din? Og skifter du ofte ut pynteputer i sofaen med nye? Da bør du lese videre for å få med deg nyheten Plus Layer.

Er du en person som er opptatt av hvordan ting ser ut rundt deg? Liker du å følge trender? Nå kan du sette et enda mer personlige preg på el-materiellet i hjemmet ditt. Du kan ha ulike stilarter i ulike rom, eller hva med et rom som skiller ekstra ut? Plus Layer-rammene fra ELKO er detaljer som får et hvert rom til å «poppe» og vel så det.

Har du ELKO Plus brytere fra før kan Layer-rammene gi ditt el-materiell et skikkelige løft. Så hvis du ikke har fått komplimenter for bryterne dine før, vil du få det nå.

ELKO Plus Layer TinnTinn: Et skarpt friskt uttrykk på veggen og til interiøret.

ELKO Plus Layer sort metall

Sort metall: Sorte detaljer er det helt store for tiden. En skikkelig trend.

ELKO Plus Layer betong

Betong: En tøff og industriell look. Dessuten er grått en farge som passer veldig godt inn i skandinavisk design. Med Layer betong får du en lekker detalj som ikke skriker etter oppmerksomhet, men de som ser etter vil legge merke til det.

ELKO Plus Layer gunmetal

Gunmetal: Med sitt røffe materialet og beskjedne fargetone er Plus Layer Gun metal perfekt for deg, hvis beskrivelsen passer ditt interiør.

Layers kobber, med sort dimmer og termostat

Kobber: Med Plus Layer Kobber får du en rustikk look og et garantert blikkfang.

Ramme-serien Plus Layer kommer i mange variasjoner. Se alle rammene her.

Finn din ELKO Boligpartner-elektriker

Velg ditt fylke i listen under for å finne din lokale elektriker: